Aici scrieţi dumneavoastră! Sensul unic ilegal de pe Bulevard stârneşte controverse mari

Articolul intitutal „Sensul unic şi parcarea de pe Bulevard sunt ilegale” a stârnit discuţii aprinse printre cititorii noştri. Unii sunt de acord că legea trebuie respectată în vreme ce alţii vor ca circulaţia pe principala arteră a municipiului să fie închisă. Iată câteva dintre cele mai interesante comentarii de pe site-ul ziaruluil nostru.

Gigel  – „Mie, personal, îmi surâde ideea de a se circula în ambele sensuri pe Bulevard. Poate atunci nu vom mai vedea mașini oprite sau staționate pe trecerile de pietoni sau perpendicular pe trotuar. Chiar astăzi am văzut un Range Rover roșu staționând pe trotuar vis- a – vis de fostul magazin Romarta, în poarta Grădiniței, blocând circulația pe trotuar. Nimeni nu a luat nicio măsură. A trecut pe acolo o mașină de poliție dar nu a schițat nici măcar un gest. Halal oraș, halal Poliție în acest oraș. Uraaaa ! Vai de noi ! Fiecare face ce vrea, cum vrea, și uite că le ține. Oare până când ? !!!”

Cătălin –„ Ăştia sunt paranoia? cum adica sa se revina la circulatia in ambele sensuri cand argesenii vor sa fie inchis Bulevardul? Să faca demersurile ca strada 1 Decembrie sa fie DN73 ŞI DN73C…până acum d-l Dumitrace nu a ştiut că Bulevardul este drum naţional, de ce spune tocmai acum, dupa 14 ani?”

Relu – „Art. 34. – Autorităţile administraţiei publice locale împreună cu Poliţia rutieră au obligaţia de a reglementa parcarea şi staţionarea pe străzi a vehiculelor. Parcarea se admite, de regulă, în locuri special amenajate în afara benzilor de circulaţie şi trotuarelor, amplasate de comun acord cu Poliţia rutieră. Nu se admite parcarea pe benzile de circulaţie ale drumurilor naţionale şi judeţene. Din Ordonanţa 43/1997”

 

EI pentru EI – „Majoritatea consilierilor merg la şedinţe pentru indemnizaţii şi interese personale. Votează la semnalul şefului, nu au iniţiative care să îmbunătăţească lucrurile, nu au puncte de vedere, iar când vorbesc, destul de rar, sunt porta-vocile celor care îi stimulează. De ce acum se vrea Bulevardul circulat pe ambele sensuri? De la Giratoriul Făgăraş şi până la Peco LuKoil-Benix, pe locul fostei căi farate de pe 1 Decembrie, s-au dat autorizaţii la fel şi fel de construcţii şi afaceri fără ca acestea să aibă şi locuri de parcare, ceea ce va conduce la blocaje în trafic. Asa că ruta alternativă va fi Bulevardul în ambele sensuri. Iar parcarea cu barieră de la Muzeu pentru care sunt alocaţi aproape un miliard, va deveni cu plată şi va produce… Iar consilierii vor vota… că altfel…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email