92 de peremişti s-au întâlnit la Casa de Cultură

Ieri, la Casa de Cultură a avut loc Conferinţa filialei municipiului Curtea de Argeş a PRM. Primul punct pe ordinea de zi a fost o „Dare de seamă privind activitatea desfăşurată de Consiliul de Conducere al filialei PRM Curtea de Argeş de la alegerile precedente şi până în prezent”, material susţinut de şeful organizaţiei locale, Gheorghe Bugeac. Au urmat rapoartele de activitate ale celor doi consilieri locali pe care îi are PRM la Curtea de Argeş, Gheorghe Bugeac şi Ion Şerban, alegerea preşedintelui şi Consiliului de Conducere al filialei, şi „Prezentarea şi aprobarea situaţiei financiare pentru perioada 1.01.2009 – 31.03.2010” de către vicepreşedintele Petre Olteanu. La întâlnire au fost prezenţi 136 de persoane, 92 de membri de partid, 9 simpatizanţi, iar restul – „invitaţi”, conform preşedintelui Gheorghe Bugeac.
Acesta, riguros ca un fost militar, a prezentat raportul de activitate trimiţând mici săgeţi la adresa lui Gheorghe Richiţeanu, cel care a fost preşedinte al organizaţiei locale, apoi a plecat la PC, iar de puţin timp a revenit la PRM făcând declaraţii nu tocmai măgulitoare la adresa conducerii de la Curtea de Argeş.
Ion Şerban a vorbit mult şi prost, din punct de vedere gramatical, cel puţin, iar colegul peremiştilor de la Piteşti, Ion Neguţ, le-a mărturisit crezul său – „Ordinul de la Vadim e sfânt pentru mine. Cine se opune, e duşmanul meu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email