90 de poliţişti pe străzile din Curtea de Argeş în ziua înmormântării Regelui Mihai. Unde va fi restricţionat traficul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a luat măsurile necesare pentru desfăşurarea în siguranţă a funeraliilor Majestăţii Sale Regele Mihai. Peste 160 de polițiști vor fi prezenți pe întregul traseu al procesiunii, pentru a preveni evenimentele negative, informează Poliţia Argeş.

Sâmbătă, pe 16 decembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş împreună cu Secţia Regională de Poliție Transporturi Craiova asigură măsurile de siguranţă, conform competențelor, pe timpul desfăşurării funeraliilor Majestăţii Sale Regele Mihai, la care este aşteptată participarea unui public numeros, precum şi prezenţa unor înalţi oficiali, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Astfel peste 60 de polițiști din structurile de ordine publică și poliție rutieră ale Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și din cadrul Secţiei Regionale de Poliție Transporturi Craiova vor lua toate măsurile necesare, la trecerile la nivel cu calea ferată de pe raza județului Argeș, pentru a preveni evenimentele negative pe timpul deplasării Trenului Regal.

 De asemenea 65 de polițiști din structurile de ordine publică și poliție rutieră vor fi prezenți în municipiul Curtea de Argeș pentru fluidizarea și aplicarea restricțiilor de trafic stabilite.

 Reamintim că, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, în data de 16 decembrie traficul rutier va fi restricţionat după cum urmează:

-între orele 06.00 – 22.00 pe Bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între Biserica Domnească şi Mănăstirea Curtea de Argeş circulatia rutieră şi staţionarea vor fi interzise

-intre orele 16.00 – 22.00 pe str. Mesterul Manole, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Eroilor şi intersecţia cu str. Progresului – circulaţia rutieră va fi interză tuturor vehiculelor, cu excepţia riveranilor;

-între orele 14.00 – 22.00, pe strazile Traian şi 1 Mai oprirea si staţionarea vor fi interzise. Totodată, în dinamică, pe parcursul deplasării cortegiului funerar, circulaţia pe străzile 1 Mai, Traian şi Negru Vodă va fi oprită.

Pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, 25 de poliţişti din structurile de Investigaţii Criminale împreună şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş vor fi prezenţi în zonele aglomerate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email