Rezultate slabe la bac!40 de elevi de la Agricol au picat, iar la Auto unul singur a luat examenul

Miercuri s-au afişat rezultatele examenului de bacalaureat, şi mulţi dintre absolvenţii de liceu din Curtea de Argeş nu sunt deloc  bucuroşi. La Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, din cei 213 absolvenţi care au dat bacul, 10 au picat. La Liceul „Ferdinand I” au picat 39, iar la Agricol au picat 40 din 94 înscrişi, 73 prezenţi. La Licel Tehnologic Auto s-au înscris la bac 10 absolvenţi, unul singur l-a luat, cu 7,28, trei au picat iar şase nu s-au prezentat la examen. Conducerea Liceului Agricol consideră că “rezultatul nu este tocmai un dezastru” având în vedere că “procentul celor reuşiţi este de 45,21%”.

La Liceul „Mihai I” s-au înscris la examenul de bacalaureat 143 de absolvenţi, 12 nu s-au prezentat, iar 90 au picat. Anul acesta niciun absolvent al vreunui liceu din Curtea de Argeş nu a luat bacul cu media 10, cea mai mare medie, 9,93, fiind obţinută de Andreea Claudia Nică, de la Colegiul „Vlaicu Vodă”.

Anul trecut, rezultatele au fost mai bune la examenul de bacalaureat. La Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” cea mai mare medie, 10, a fost obţinută de Constantina Ţăruş. Au fost foarte multe medii între 9 şi 10, 84 de medii, şi la fel de multe peste 8. Nici anul trecut nouă elevi de la „Vlaicu Vodă”nu au reuşit să ia bacul. La Liceul Tehnologic Agricol, cea mai mare medie a fost în 2017 9,8, doi elevi reuşind să ia această medie, şi 32 au picat examenul. La Liceul Tehnologic Ferdinand prima medie a fost de 9,5, şi 17 au picat. La Liceul Tehnologic Auto prima media a fost 8,26, şi au picat trei candidaţi. La Liceul Tehnologic Forestier prima medie a fost 8,41 şi au picat examenul 78 de elevi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email