840 de oameni și 520 de utilaje lucrează pe lotul de autostradă Ptești – Curtea de Argeș

”La Autostrada Pitești-Sibiu se lucrează pe 30 de kilometri de șantier, sunt angrenați 840 de oameni și procentul executat din Lotul 5, Pitești-Curtea de Argeș, este de 33%”, informează prefectul Radu Perianu.

”Informațiile au fost culese în timpul unei vizite pe care am făcut-o astăzi pe șantier alături de Irinel Scrioșteanu – secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor. Ne-au fost gazde chiar constructorii.

Se lucrează deja la Pasajul Bascov, dar și la unul dintre podurile peste râul Argeș. În total, 21 de poduri și pasaje majore sunt în lucru, peste 170 de structuri minore și se fac lucrări de consolidare pentru care au fost aduși peste 2,5 miliarde de metri cubi de material”, declară prefectul.

”Pe toți cei 30 de kilometri ai autostrăzii pe care am fost astăzi se lucrează, sunt peste 840 de oameni și 520 de utilaje în șantier. Acest șantier are o evoluție bună în ultima perioadă, s-a ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 33%. Păstrăm ca termen de finalizare a lucrărilor vara anului 2025, iar dacă mobilizarea continuă cel puțin la acest nivel suntem optimiști cu privire la acest termen”, a declarat Irinel Scrioșteanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email