75 de intervenţii ale ISU în primele zile ale anului

Subunitățile de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Puică Nicolae” al Județului Argeș au fost la datorie și în noaptea dintre ani, asigurând desfășurarea în siguranță a evenimentelor din acest weekend.

În zilele de 1 și 2 ale noului an, pompierii argeșeni au gestionat 75 de intervenții și misiuni specifice, printre care stingerea a 3 incendii, acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI necesare la 2 accidente rutiere, precum și deblocarea unei uși, pentru a asigura accesul într-o locuință.

Și de această dată, cele mai multe intervenții au fost pentru acordarea primului ajutor medical, astfel echipajele SMURD asigurând răspunsul la un număr de 45 solicitări.

Pe lângă intervențiile zilnice, pompierii argeșeni au efectuat 18 verificări la persoanele aflate în carantină sau izolare.

Pentru a diminua numărul de accidente rutiere cu victime și risc de incendiu, la care sunt solicitate să intervină echipajele de pompieri, facem apel către conducătorii auto să sporească atenția și să adapteze viteza la condițiile de drum, având în vedere posibilitatea formării poleiului și avertizările de ceață densă.

Totodată, pentru prevenirea incendiilor la locuințe, respectați recomandările autorităților și asigurați un climat sigur pentru întreaga familie.

 COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email