64 de bolnavi de Covid la Curtea de Argeş marţi. Rata de incidenţă este de 1,99.

Marţi, la Curtea de Argeş sunt 64 de bolnavi de Covid, rata de incidenţă fiind de 1,99. Municipiul Curtea de Argeş este în scenariul galben. De altfel, de câteva zile rata este de sub 2 la mie, dar nu a scăzut spectaculos, ba chiar a crescut puţin. În Argeş, luni, rata de incidenţă era 1,26.

În aceste condiţii, din 5 mai, elevii claselor pregatitoare, cei din clasa întăi, a doua, a treia, a cincea, a şasea şi a şaptea  revin fizic la școală în Argeş. Elevii claselor a VIII-a şi a XII-a sunt în vacanţă până pe 10 mai.

Conform ordinului comun al Minsterului Sănătății și Ministerului Educației, acolo unde rata de infectare este mai mică de 1 la mie, participă la cursuri cu prezență fizică toți elevii. În localitățile cu o rată mai mare de 1 la mie, dar în care nu este instituită carantina, participă fizic la cursuri preșcolarii, elevii din învățământul primar și elevii din clasele terminale. De asemenea, ordinul pemite participarea la cursuri și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, potrivit digi24.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email