61 de sancțiuni aplicate de polițiștii din Curtea de Argeș noaptea trecută. Ei au depistat în trafic un bărbat beat la volan

În noaptea de 22 spre 23 februarie polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au acționat, pe raza municipiului Curtea de Argeș, pentru creșterea gradului de siguranță, prevenirea infracțiunilor contra persoanei și contra patrimoniului, precum și creșterea disciplinei rutiere, informează IPJ Argeș.
„Acțiunea a fost desfășurată de polițiști de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale.
Au fost verificate 192 de autovehicule, au fost efectuate 105 testări cu aparatele alcooltest și drugtest, și au fost legitimate 326 de persoane.
În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 13.690 de lei.
De asemenea, a fost întocmit un dosar penal în urma depistării, în trafic, a unui conducător auto sub influența alcoolului”, conform sursei citate.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului  au depistat un bărbat de 69 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea
alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, precizează polițiștii argeșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email