6 prostituate prinse la produs pe stradă au fost amendate de polițiștii argeșeni

Mai multe prostituate au fost găsite de polițiști pe stradă, când așteptau clienți, ori au fost depistate că ofereau servicii sexuale în locații închiriate și își făceau publicitate online.

Ieri seară, între orele 18.00 și 22.00, polițiștii de ordine publică și investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au desfășurat o acțiune pentru combaterea faptelor de prostituție stradală, dar și a prostituției prin intermediul anunțurilor publicate în mediul online, potrivit IPJ Argeș.

În cadrul acțiunii, au fost verificate 24 de persoane, au fost controlate patru zone și cinci locații și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

Polițiștii au depistat șase femei, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, care practicau prostituția stradală. Acestea au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, fiecare.

De asemenea, au fost identificate trei femei, cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obține foloase materiale, prin intermediul anunțurilor online, în locații închiriate.
Cele trei femei, dar și persoanele, care au închiriat locațiile în regim hotelier, au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, fiecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email