51 de firme au depus oferte la licitaţia pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului. Ce echipamente vor fi cumpărate.

51 de firme şi asocieri de firme au depus oferte la licitaţia anunţată de Municipiul Curtea de Argeş pentru furnizare echipamente medicale în cadrul proiectului „Dotarea și echiparea Ambulatoriului Curtea de Argeș”. Licitaţia a avut loc în aprilie, iar zilele trecute au fost anunţaţi ofertanţii. Valoarea estimată a contractului de furnizare este de 8.411.390 lei.

Printre aparatele şi echipanentele care vor fi achiziţionate se numără şi un computer tomograf. Astfel, potrivit LicitatiaPublica.ro, banii vor fi folisiţi pentru cumpărarea următoarelor aparate şi echipamente – Aparat scopie-grafie, Computer tomograf,  Microscop optic cu sistem captură, Aparat imunohistochimie, Procesor de țesuturi carusel, Automat de colorare, Stație de includere parafină, Masă macroscopie cu sistem de aspirație, Dulap depozitare reactivi și probe histologice, Cuptor histologie, Aparat de radiologie mobil, Aspirator de fum, Ecograf cu Doppler color și elastografie, Osteodensiometru cu raze X DEXA, Tomograf în coerență optică, Câmp vizual computerizat, Ecograf ocular mod A și B, Apirator de fum pentru electrocauter, Criocauter, Lampă UV, Aparat automat indice gleznă braț ABPI, Spirometru, EKG -ELECTROCARDIOGRAF (medicina interna), Ecograf cu sonda linear, sondă convexă, Doppler color, Power Doppler, Ecograf fix (cu sonda parți moi, vasculara), Aparat electrochirurgie, Aparat EKG (oncologie), Ecograf 4 D – complet pentru OG cu 3 sonde, Videocolposcop cu printer, Electrocauter cu aspirator de fum, Trusă videoendoscopie digestiva cu accesorii, Electrocauter cu argon plasma coagulare, Electromiograf, Ecograf Doppler, Sistem automat pentru identificare bacteriană și fungică, Analizor automat de hematologie, Analizor automat de coagulare, Analizor automat de electroforeza, Analizor automat de urini, Centrifugă, Microscop biologic de laborator, etc., în total 49 de echipamente moderne.

Valoarea totală a proiectului este de 10.293.370,28 lei,din care contribuția U.E. (FEDR):  7.205.359,20 lei, contribuția Buget Național 2.882.143,67 lei, contribuția beneficiarului 205.867,41 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email