50 de noi adeziuni înregistrate la PNL Curtea de Argeș

PNL Argeș devine și mai puternic! Astăzi, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PNL Argeș au fost validați noi colegi. Sunt oameni valoroși, cu experiență în activitatea publică, vin din administrație și aduc plus valoare organizației județene și desigur, comunităților din care provin.

 

· Ion Pîrnuță, viceprimarul comunei Rucăr, Vasile Ungureanu, viceprimarul comunei Valea Iașului și Iuliana Claudia Oprescu, consilier local în comuna Șuici au decis să se alăture PNL Argeș și au fost votați, astăzi, cu unanimitate de voturi ca parte a echipei liberale. Le urăm bun venit și succes în activitatea politică și administrativă.

 

· Tot astăzi, în BPJ, au fost validate mai multe adeziuni care au venit din partea organizațiilor Pitești, Curtea de Argeș, Lunca Corbului, Merișani, Rucăr, Ștefănești, Țițești și Șuici.

 

· PNL Curtea de Argeș și-a întărit rândurile cu foarte mulți tineri. Președintele Cosmin Petrescu a prezentat Biroului 50 de adeziuni. “Mă bucură foarte mult faptul că din cei 50 de noi colegi, 40 sunt tineri și au decis să se alăture organizației noastre după evenimentele pe care le-am pregătit în municipiu și care se adresează lor. Asta dovedește că facem bine!”, a precizat Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Biroul de presa al PNL Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email