5 tineri prinși de jandarmi cu substanțe interzise

În acest weekend, jandarmii argeșeni au depistat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, în zona centrală din municipiul Pitești, care aveau asupra lor substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și psihotrope, informează Jandarmeria Argeș.

”Având în vedere comportamentul suspect al tinerilor, la controlul corporal efectuat asupra lor, jandarmii au găsit 16 plicuri transparente autosigilante, ce conțineau  fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare, precum și un plic transparent ce conținea o substanță  de culoare albă sub formă de cristale, susceptibilă de a fi interzisă de legislația în vigoare.

Pe numele acestora, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform Legii privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate către Brigada de Combaterea a Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor”, transmite sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email