5 incendii într-o zi. La cel de la Albeşti pompierii au muncit 5 ore să-l stingă.

Joi, 25.03.2021, a fost zi de foc pentru pompierii argeșeni, aceștia fiind solicitați să intervină la cinci incendii pe raza județului nostru. În ultimele 24 de ore două incendii de vegetație uscată au distrus aproximativ 10000 mp de teren, 300 kg de resturi vegetale și gunoi menajer în Ștefănești și în alte trei cazuri flăcările au afectate imobilele cetățenilor.

În localitatea Poiana Lacului, flăcările au mistuit o magazie din lemn de circa 80 mp, unde erau aproximativ 600 kg de fân, o căruță, o șaretă și alte materiale depozitate în interior, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.

Un alt incendiu s-a produs în localitatea Albeștii de Argeș, acesta pornind de la acoperișul unei case și s-a extins cu repeziciune în interior la trei camere și în imediata apropiere a casei la un fânar și o anexă gospodărească.

Flăcările au afectat aproximativ 200 mp de acoperiș și bunurile din cele trei camere ale casei, plus acoperișul fânarului de circa 100 mp, estimativ 7000 kg fân și aproximativ 3 mc de scândură din lemn, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul deteriorat al casei.

Producerea incendiului a fost anunțată aproape de miezul nopții, iar intervenția pompierilor de la Detașamentul Curtea de Argeș a durat aproape 5 ore, până în această dimineață.

La fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere ale incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Din fericire, nu au fost identificate victime ale acestui eveniment.

O altă intervenție a fost în municipiul Câmpulung, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul coșului de fum necurățat de funingine. Nu au fost alte pagube ale acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email