5 cazuri de COVID-19 la CITO Tigveni

În urma retestărilor de la sfârşitul lunii august, efectuate la nivelul serviciilor de tip rezidențial pentru copii și adulți din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeș, atât pentru angajați cât şi pentru beneficiari, s-a constatat că din totalul de 921 angajați, 13 sunt confirmați pozitiv cu virusul SARS-COV-2, iar din totalul de 845 de beneficiari, 9 sunt confirmați pozitiv cu virusul SARS-COV-2, se arată într-un comunicat al instituţiei.
La Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Tigveni, din totalul de 221 de beneficiari instituționalizați și, respectiv 120 de angajați, au fost confirmați pozitiv cu virusul SARS-COV-2, un număr de trei(3) beneficiari și doi(2) salariați.
Ținând cont de toate acestea și în conformitate cu evoluția epidemiologică actuală de COVID-19-IAAM, în toate centrele declarate focare au fost luate o serie de măsuri urgente, respectând întocmai recomandările din partea Direcției de Sănătate Publică Argeș, precum și ”Regulamentul pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus”, elaborat de către D.G.A.S.P.C. Argeș încă de la începutul pandemiei, atât pentru centrele rezidențiale din subordine, cât și în cadrul aparatului propriu, se arată într-un comunicat al instituţiei.
În perioada următoare este realizată o programare pentru retestarea angajaților și a beneficiarilor și în celelalte servicii de tip rezidențial pentru copii și adulți din subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email