5 bărbaţi, dintre care 3 minori, au violat o fată de 17 ani din Corbeni

O tânără de 17 ani, din Corbeni, a fost violată de 5 tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 26 de ani. Oribila faptă s-a petrecut într-o casă din comună în care tânăra a fost ademenită. Violatorii au fost prinşi şi sunt arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Sâmbătă. poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au reţinut cinci persoane de sex bărbătesc, dintre care trei minori de 14, 16 şi 17 ani şi doi bărbaţi de 19 şi 26 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de viol.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 martie, minorul de 14 ani, din Popeşti, judeţul Vâlcea, sub pretextul promisiunii dezvoltării unei relaţii, ar fi ademenit o minoră de 17 ani, într-o locuinţă de pe raza localităţii Corbeni, unde ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi alte patru persoane de sex bărbătesc, din Corbeni.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentaţi în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email