44 de camere de supraveghere au fost montate prin oraş

Un sistem de supraveghere video și monitorizare trafic auto compus din 44 de camere a fost montat pe străzile din Curtea de Argeş, de  la intrarea dinspre Albeşti la parcuri şi alte intersecţii. Sistemul
este în faza de recepție la terminarea lucrărilor şi se fac probe de funcționare.
Astfel, camerele de supraveghere au fost puse la toate intersecţiile străzilor Albeşti, Progresului, Eroilor, 1 Decembrie, în parcul Fântâna lui Manole, la sensul giratoriu din apropierea Pieţei Centrale şi la intersecţiile din zona centrului vechi.

Sistemul de supraveghere este de ultimă generaţie, potrivit reprezentanţilor Primăriei, şi permite, pentru o eventuală extindere, instalarea unor module pentru funcţii de recunoaştere de feţe şi de numere de înmatriculare.

De proiectarea sistemului de supraveghere video şi de instalarea acestuia s-a ocupat o firmă din Argeş, Daria Telecom, şi a făcut toate acestea pentru 353.609 de lei, plus TVA.

Sistemul de supraveghere video este format din 34 camere de supraveghere video fixe; 4 camere de supraveghere video mobile și 6 camere pentru detecția numerelor de înmatriculare la o viteză de până la 100km/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email