407 posturi aprobate la Spital. 45 sunt medici

Spitalul Municipal are 407 posturi aprobate, din care 371 sunt ocupate pe perioadă nedeterminată şi 36 vacante. Din acestea din urmă sunt ocupate fără concurs pe perioada stării de alertă 23. Din cele 407 posturi, 27 sunt funcţii de conducere (comitet director, sefi secţii sau compartimente, şefi birouri ori servicii).

45 dintre angajaţi sunt medici, unul  este psiholog, iar ceilalţi personal sanitar mediu, personal TESA, etc.

La şedinţa Consiliului Local la care a fost aprobată organigrama Spitalului, toţi consilierii l-au felicitat pe noul manager, Florin Mitucă, pentru felul în care a reuşit să redreseze cumva situaţia financiară a instituţie. „Spitalul este una dintre cele mai importante instituţii ale oraşului. În sfârşit se rezolvă problema subsolului”, a spus Ion Şerban. „Apreciem eforturile care se fac, dar trebuie urmate procedurile”, a spus şi Bogdan Marina.

Şerban a pus în discuţie şi interimatul actualului manager, într-un mod curios. „Când demarăm concursul pentru manager, că se schimbă legea şi ne trezim că nu mai putem pune noi directorul?!”, l-a întrebat pe primarul Panţurescu, iar acesta a spus că se ocupă de asta.

 

2 thoughts on “407 posturi aprobate la Spital. 45 sunt medici

  1. O veste foarte bună ,este nevoie de personal pregătit insa ,nu vad care este interesul primariei sa propună schimbari. Nu au ce căuta în administrarea unui spital !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email