4 percheziţii la suspecţi de proxenetism şi trafic de minori

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti au efectuat joi 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş într-o cauză privind săvârşirea de către un număr de 4 suspecţi a infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi exploatarea  cerşetoriei, potrivit unui comunicat emis de DIICOT.

În  cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2014 şi până  în prezent suspecţii  au  racolat 3 minore pe care le-au  transportat și exploatat sexual în municipiul Pitești și în diferite hoteluri și pensiuni de pe raza județului Argeș.

De asemenea  din cercetări a rezultat faptul că doi dintre suspecţi au determinat mai mulţi minori cu  vârste cuprinse între 5 și 12 ani să practice cerșetoria pe raza municipiului  Câmpulung, percepând  sumele de bani  pe care minorii  le obţineau din această activitate.

La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti vor fi aduse, în vederea audierii,  un număr de 24 de persoane.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către  Direcţia de Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email