4 bărbaţi şi o femeie au bătut un consătean la Băiculeşti

Patru bărbaţi şi o femeie au provocat, duminică, un scandal uriaş la Băiculeşti. Poliţiştii de la postul din comună,  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, şi au reţinut un bărbat de 26 de ani, din Băiculești, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Din cercetări s-a stabilit că duminică seara, cel în cauză, împreună cu alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani și o femeie de 37 de ani, toți din Băiculești, ar fi pătruns în curtea locuinţei unui bărbat, de 45 de ani,  din aceeași localitate, pe care l-ar fi agresat. Totul a pornit de la o „prostie”, spun poliţiştii. Omul agresat i-ar fi reparat o bicicletă altuia, iar acesta din urmă l-ar fi acuzat de „relaţii nepotrivite” cu o femeie, fără ca vreunul dintre ei să aibă dovezi sau să fie în stare să explice exact motivul agresiunii.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email