33 de firme vor să modernizeze 3 şcoli

Municipiul Curtea de Argeş a scos la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice  lucrări în valoare de peste 11 milioane de lei pentru consolidarea şi reabilitarea a trei unităţi de învăţământ, Şcoala „Sf. Andrei”, Liceul Tehnologic Agricol şi Liceul Tehnologic Auto. La licitaţiile care au avut loc zilele trecute s-au înscris peste 30 de firme.

„Au fost deschise ofertele la licitaţiile pentru cele trei proiecte. S-au prezentat un număr semnificativ de ofertanţi, au fost 11 ofertanţi la prima licitaţie, 10 la cea de-a doua şi 12 la a treia licitaţie. Lucrările trebuie finalizate la sfârşitul anului 2015, dar termenul se poate prelungi până pe 30 iunie 2016”, ne-a spus primarul Nicolae Diaconu.

Potrivit anunţurilor publicate pe SEAP, pentru consolidarea şi reabilitarea Şcolii nr. 3 Sfântul Apostol Andrei şi a Şcolii Noapteş, municipalitatea a scos la licitaţie un contract cu o valoare estimată la aproape 3 milioane de lei lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

A doua licitaţie anunţată de municipiul Curtea de Argeş pe SEAP este pentru contractul „Lucrări de reabilitare şi consolidare a clădirii Grupului Şcolar Agricol „Constantin Dobrescu”, valoarea estimată a lucrărilor este de peste 5 milioane de lei, fără TVA, iar criteriul de atribuire este acelaşi, preţul cel mai scăzut. Municipalitatea a mai scos la licitaţie lucrările de reabilitare şi consolidare pentru Liceul Tehnologic Auto, la o valoare estimată de  aproape 3 milioane de lei, fără TVA. Termenul de finalizare este acelaşi pentru toate şcolile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email