32 de locuri libere la liceele din Curtea de Argeş

La începutul lunii august va începe cea de-a treia etapă de admitere la liceu, în cadrul căreia repartizarea computerizată va avea loc în 4-5 septembrie. La această etapă pot participa elevii care nu au participat până acum la nicio repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.
Calendarul ultimei etape de admitere în liceu:
1 august – Afişarea locului de desfăşurare şi a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă;
1 septembrie –  Înscrierea candidaţilor la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă;
2 – 3 septembrie – Desfăşurarea probelor de aptitudini sau de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă;
4 – 5 septembrie – Repartizarea absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare.
În urma desfăşurării primelor două etape ale repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor de clasa a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2014 – 2015, în liceele din judeţul Argeş au mai rămas 513 locuri libere. Cele mai multe dintre aceastea, respectiv 92, se află la Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” din Piteşti, în timp ce la Liceul Teoretic Costeşti au mai rămas doar două locuri libere. De asemenea, în municipiul nostru au mai rămas 9 locuri libere la Liceul Tehnologic Forestier, 13 la Liceul Tehnologic Auto şi alte 10 locuri libere la Liceul Tehnologic „Constantin Dobrescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email