300 de elevi au participat la un concurs naţional organizat de Şcoala Ciofrângeni

S-au dovedit a fi pictori talentaţi ori creatori, iar asta le-a adus premii, cât şi aprecierea cadrelor didactice. Este vorba de peste 300 de copii de la mai multe instituţii de învăţământ din ţară, care au participat la prima ediţie a Concursului Naţional „Paştele în suflet de copil”, organizat de Şcoala Gimnazială Ciofrângeni, în parteneriat cu Protoieria Curtea de Argeş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi primăria Ciofrângeni. Numărul mare de participanţi a fost un adevărat motiv de mândrie pentru organizatori, care sunt convinşi că de la an la an concursul va creşte iar rezultatele vor fi pe măsură.

Prichindeii de la grădiniţe şi elevi din ciclul gimnazial de la numeroase instituţii de învăţământ din toate colţurile ţării s-au înscris la concursul organizat de Şcoala Gimnazială Ciofrângeni. Aceştia s-au înscris la cele patru secţiuni ale concursului, respectiv „creaţie literară”, „pictură”, „colaj” şi „desen”. În urma evaluărilor, comisia a premiat cele mai bune lucrări trimise de copii, însă şi ceilalţi participanţi vor primi diplome, dar şi câte un CD cu fotografiile tuturor lucrărilor înscrise în concurs.

„Ne dorim ca acest concurs să devină unul de tradiţie”

Totodată, în holul primăriei din Ciofrângeni a fost organizată şi o expoziţie în cadrul căreia au fost prezentate lucrările trimise de copii. Cu acest prilej organizatorii au pregătit şi un scurt program artistic, ce a cuprins o serie de cântece şi poezii. Coordonatorii acestui proiect s-au declarat extrem de mulţumiţi de modul în care au decurs lucrurile şi sunt convinşi că, în anii care urmează, concursul va arăta din ce în ce mai bine. „Nu ne aşteptam ca acest concurs să capete o amploare aşa de mare. Chiar ne-a surprins că am atras un număr mare de participanţi şi ne dorim ca acest concurs să devină unul de tradiţie. Şcoala din Ciofrângeni este singura de pe Valea Topologului şi Valea Vâlsanului unde s-a organizat un concurs naţional de acest fel. Le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit”, a declarat Cati Deaconu, coordonatorul proiectului.

 

La eveniment au participat şi Doru Panţeru, primarul comunei Ciofrângeni, Victor Bălaşa, directorul instituţiei de învăţământ, dar şi cadre didactice şi părinţii elevilor de la şcoala din localitate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email