30 de copii au participat la concursul „Copiii au talent”

Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată şi în municipiul nostru printr-o serie de manifestări care s-au desfăşurat week-end-ul trecut, în parcarea de la Biserica Domnească. Evenimentul a fost organizat de Clubul Copiilor Curtea de Argeş în parteneriat cu primăria municipiului şi Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”.
Manifestările dedicate copiilor au debutat sâmbătă, cu cea de-a doua ediţie a concursului „Copiii au talent”, care a avut loc la Centrul de Cultură şi Arte. La finalul concursului, premiul pentru „Cel mai talentat copil” i-a revenit Andradei Frigioescu – solist chitară, elevă în clasa a IX- a, la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”.  Totodată, au mai fost acordate două premii I pentru Ansamblul de dansuri populare „Cununiţa”, respectiv Antonia Iosif – solist muzică populară, în timp ce Andreea Mădălina Hirică a primit Premiul special oferit de Centrul de Cultură şi Arte.
Acţiunile organizate cu ocazia Zilei Copilului au continuat ieri, în parcarea de la Biserica Domnească, unde a avut loc un program artistic după s-a dat startul la concursurile de desene pe asfalt, biciclete, role, trotinete sau cros, unde s-au întrecut foarte mulţi copii. Cu toţii au primit din parte organizatorilor diplome, cupe sau dulciuri. Nu a lipsit din program nici concursul Tip Top Minitop, dedicat preşcolarilor din municipiu. Micuţii au cântat, au recitat poezii şi au dansat, tot timpul fiind încurajaţi de părinţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email