3 străzi lungi vor fi complet reabilitate

Strada Cuza Vodă începe de lângă Ruinele San Nicoară, deci din centrul municipiului, şi se termină aproape de cartierul Groape, fiind una dintre cele mai lungi din Curtea de Argeş, iar ultima investiţie serioasă în această arteră a fost făcută în urmă cu peste zece ani. Asfaltul s-a mai lăsat pe alocuri, cei de la gaze au spart strada pentru reparaţii la avarii, cei de la societatea care furnizează utilităţile au făcut mai multe gropi din cauza avariilor la apă, în jurul căminelor s-au format gropi, iar carosabilul e plin, prin urmare, de gropi. Unele dintre ele au mai fost astupate de Serviciul Public de Gospodărie, dar la trotuare nu s-a mai făcut vreo reparaţie.

O altă stradă cu probleme este Râmnicu Vâlcea, acolo unde cele mai multe dintre gropi datează din 2009, după ce s-a făcut reţeaua de apă. Între timp au mai apărut altele, iar strada este praf, deşi este una dintre străzile importante, intrarea în oraş dinspre Râmnicu Vâlcea.

Şi strada Albeşti este în mare suferinţă, cu gropi şi trotuare distruse. Administraţia locală a decis să reabiliteze toată infrastructura rutieră pe cele trei străzi – Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea, până la pod, şi strada Albeşti, de la sensul giratoriu până la ieşirea din oraş. „Toate cele trei străzi vor fi refăcute prin programul Anghel Saligny”, a spus primarul Constantin Panţurescu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email