3 șoferi prinși duminică în Argeș conducând cu peste 100 km/oră

Trei șoferi vitezomani au fost depistați duminică în trafic de polițiștii argeșeni conducând cu peste 100 km/oră. Toți au fost amendați ți au rămas fără permis.

Astfel,  polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au depistat un bărbat din Țițești, care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe
DJ 503, în afara localității Negrași fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de142 km/h. Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Al doilea vitezoman prins duminică a fost un bărbat de 47 de ani, din București, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h. Și el a primit 1.485  lei amendă și a rămas pieton 90 de zile.

Tot duminică, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 62 de ani, din Poiana Lacului, care a fost înregistrat de RADAR conducând cu 109 km/h prin localitatea sa de domiciliu. El a pățit la fel – a primit amendă și a rămas fără permis.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email