3 hoți care au furat 5 cai au fost reținuți de polițiști

Trei bărbați, doi din Mălureni, Argeș, și unul din Dâmbovița, au fost reținuți de polițiștii argeșeni pentru furt calificat. Aceștia ar fi furat cinci cai în câteva zile.

Miercuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut trei bărbați, de 23 și 28 de ani, din Mălureni, respectiv de 33 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița, potrivit IPJ Argeș.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 31 mai spre 01 iunie a.c., bărbații ar fi sustras o cabalină, din curtea unei locuințe din Berevoești, în noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., ar fi sustras două cabaline, lăsate nesupravegheate, în apropiere de DN 73C, iar în seara zilei de 25 iunie a.c., bărbații ar fi sustras două cabaline, de pe izlazul comunal din localitatea Băjești.
Pentru administrarea probatoriului, polițiștii câmpulungeni, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale, au efectuat cinci percheziții domiciliare la locuințele persoanelor bănuite, din localitățile Mălureni, Micești și Călinești.
După administrarea probatorului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și identificarea cabalinelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email