3 bărbaţi s-au bătut la o terasă din centrul municipiului

Trei bărbaţi s-au bătut marţi la o terasă aflată în centrul municipiului Curtea de Argeş. Poliţiştii spun că cei trei se cunoşteau şi erau la aceeaşi terasă dar la mese diferite când s-au luat pur şi simplu la bătaie, fără vreun motiv clar.

„Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut trei bărbați, de 24 de ani, din Albeștii de Argeș și de 45 de ani, respectiv 23 de ani, din Băiculești.

Din cercetări s-a stabilit că ziua de 21 iulie, în urma unui conflict spontan, cei trei s-au agresat reciproc, în timp ce se aflau pe terasa unui local din municipiul Curtea de Argeș”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş. În afara rănilor pe care şi le-au părovocat reciproc, bătăuşii au distrus şi mobilierul terasei.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar miercuri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.  Ei vor rămâne sub control judiciar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email