268 de cazuri noi de Covid în Argeş. Masca devine obligatorie peste tot în 5 localităţi.

Astăzi a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU)în care s-a luat act de incidența localităților din județul Argeș la data de 06.10.2021 și s-a stabilit aplicarea măsurilor Hotărârii de Guvern 932/2021 aferente fiecărui indice, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

„De asemenea, în completarea măsurii adoptate săptămâna trecută conform căreia purtarea măștii este obligatorie în spațiile aglomerate din exterior, CJSU a decis obligativitatea purtării măștii în exterior, peste tot, în localitățile în care indicele de incidență depășește 6 la mia de locuitori.

Astfel, începând din această noapte, ora 00.00, în județul Argeș este obligatorie purtarea măștii la interior și la exterior, peste tot,  în localitățile în care incidența depășește 6 la mia de locuitori.

În toate localitățile în care incidența este mai mică de 6 la mia de locuitori, este obligatorie purtarea măștii la interior și la exterior în locurile aglomerate cum ar fi: bâlciuri, târguri, talciocuri, piețe, stații de autobuz, în proximitatea școlilor, în fața magazinelor, a bancomatelor, a instituțiilor publice.

Fac excepție măsurilor de mai sus cazurile prevăzute de lege”, se arată în comunicatul citat.

Miercuri în Argeş incidența pe ultimele 14 zile este 3,63 (ieri 3,44). Sunt 32 de persoane internate la ATI şi 517 internate în spital (ieri 507). În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 268 de cazuri noi, faţă de 265 marţi. S-au înregistrat şi şase decese.

În cinci localităţi rata de incidenţă este peste 6 – Suseni (7,55), Râca (7,35), Oarja (7,25), Rociu (7,19), Bradu (6,93).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email