250 de polițiști pe străzi de Sf. Maria

În acest sfârșit de săptămână, aproape 250 de polițiști sunt la datorie, în medie, zilnic, pentru creșterea siguranței în deplasările pe drumurile publice, asigurarea ordinii şi liniştii publice, prevenirea infracţiunilor de orice gen, în special pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice și religioase prilejuite de Sărbătoarea Sf. Maria, informează IPJ Argeș.

Modul de acțiune va fi unul predominant preventiv, însă, dacă vor fi constatate încălcări ale legii, vor fi aplicate sancțiunile care se impun, precizează oamenii legii.

Polițiștii rutieri argeșeni vor acționa pe toate drumurile din județ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respecta regimul legal de viteză, și a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Polițiștii vor avea în vedere și zonele lăcașelor de cult, zonele turistice de pe raza județului Argeș, dar și manifestările cultural artistice organizate în această perioadă, unde se va acționa pentru gestionarea afluxului de persoane și respectarea prevederilor legale.

Polițiștii vor fi prezenți la evenimentul ”Stonebird Festival”, care va avea loc în comuna Corbi, în zona mânăstirii Curtea de Argeș, la târgurile din localitățile Dârmănești și Vlădești, la evenimentele artistice și religioase organizate la Curtea de Argeș, dar și în alte orașe din județ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email