250 de poliţişti pe străzi de Sărbători

Peste 250 de poliţişti acţionează, în medie, în zilele de 25, 26 şi 27 decembrie, pentru ca argeșenii să petrecută în linişte şi siguranţă sărbătorile de iarnă, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului  de Poliţie Judeţean Argeş.

În caz de nevoie, apelați la Serviciul 112 sau adresați-vă celui mai apropiat polițist.

„Pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, peste 250 de polițiști vor acționa, în medie, zilnic, în teren.

Activităţile se desfăşoară în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe toată durata sărbătorilor de iarnă, polițiștii vor desfășura activități în domeniul al siguranței circulaţiei pe drumurile publice, menţinerii ordinii publice, prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului, a prevenirii delictelor silvice, cu specificul brazilor de Crăciun, precum și pentru prevenirea și combaterea actelor de comerţ ilicit, în special a produselor alimentare specifice, şi utilizării necorespunzătoare a articolelor pirotehnice.

Toate activitățile vor fi desfășurate în contextul celor specifice măsurilor de prevenire a răspândirii și combatere a infectării cu coronavirus.

Deşi spiritul sărbătorilor de iarnă, marcate de vacanţă şi sentimentul de apropiere faţă de familie, prieteni, cunoscuţi, îndeamnă la întâlniri, petreceri și aglomerație, în acest an trebuie să ţinem cont de provocările deosebite aduse de această afecţiune, care nu va lua pauză doar pentru a ne permite să petrecem sărbătorile în acelați fel ca în anii precedenți.

Ne dorim ca toți cetăţenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața sunt cele mai importante, iar scopul nostru comun, cetățeni și autorități, este limitarea răspândirii infectărilor cu virusul SARS Cov-2, scop pentru care nu vom tolera nicio abatere de la lege.

Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut, în contextul numărului ridicat de persoane confirmate cu coronavirus”, se arată în comunicatul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email