250 de locuri de muncă în Danemarca şi Portugalia

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă promovează oferta unui angajator din Danemarca de 210 locuri de muncă (150 locuri pentru Danemarca şi 60 de locuri pentru Portugalia), pentru munca sezonieră, cules de mazăre, campania 2020.

Durata contractului de muncă în Danemarca este mai – septembrie 2020, cu program de lucru 30-50 ore, 6 zile/săptămană, iar în Portugalia este martie – mai 2020, cu program de lucru 30-50 ore, 6 zile/săptămană.

În Danemarca, cazarea se face în camping de rulote unde sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Transportul dus-întors România-Danemarca este în sarcina lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.  

În Portugalia cazarea se face în case echipate cu toate utilitătile. Taxa de cazare plătită de lucrător/lună este de 100-120 euro, incluzând consumul/utilitătile.Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de către angajator. 

Cât se plăteşte

 În Danemarca plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul ajunge la suma de 200 – 2500 euro brut pe lună +12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.

 În Portugalia plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, iar salariul este între 1000 și 2000 euro brut pe lună. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze.

Persoanele interesate trebuie să aibă varsta minimă de 18 ani; cunoștințe de limbă engleză – nivel minim, dar nu este obligatoriu; rezistenţă la muncă fizică grea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email