2402 de argeşeni verificaţi. 3 femei au fugit din izolare.

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii argeșeni au verificat 2402 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină, potrivit Instituției Prefectului Argeș.

Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, pentru persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Marți, un bărbat de 37 de ani și o femeie de 34 de ani, ambii din aceeași comună, nu au fost găsiți la domiciliu de către polițiști la momentul verificării. Miercuri, o femeie de 37 de ani, dintr-un oraș din județ, nu a fost găsită la domiciliu la momentul verificării, fiind depistată la cumpărături. Tot miercuri, jandarmii argeșeni au depistat o femeie în vârstă de 34 ani, dintr-un oraș din Argeș, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

A fost aplicată o sancțiune în valoare de 1.000 de lei unei persoane care nu a respectat măsurile de protecție individuală (nu a purtat mască într-un hypermarket).

Au fost aplicate șase sancţiuni, în valoare totală de 8500 de lei, pentru persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email