2 tineri au încercat să jefuiască un magazin folosind un pistol cu bile

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au reţinut un tânăr de 19 ani şi un minor de 16 ani, ambii din Valea Iaşului, bănuiţi că ar fi încercat să sustragă, sub ameninţarea unui pistol de jucărie, încasările de la o societate comercială din Curtea de Argeş, în noaptea de 12 spre 13 februarie.

Miercuri noaptea, în jurul orei 2,30, doi tineri au intrat într-un magazin non stop aflat pe strada 1 Decembrie şi au ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol fals, cerându-i banii din casa de marcat. Femeia a refuzat, iar tinerii au plecat din magazin cu mâinile goale.

Poliţiştii au început verificările, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au obţinut indicii cu privire la tinerii bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor, în baza cărora au solicitat şi obţinut autorizarea instanţei pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare la o locuinţă din Valea Iaşului, unde au fost identificate mai multe obiecte cu valoare probatorie în cauză.„Din cercetări s-a stabilit că cei doi, respectiv un tânăr de 19 ani şi un minor de 16 ani, ambii din Valea Iaşului, ar fi pătruns în incinta societăţii comerciale având feţele acoperite, iar sub ameninţarea unui pistol cu bile, ar fi solicitat vânzătoarei să le dea sumele de bani aflate în casa de marcat. Persoana vătămată a reacţionat calm şi a refuzat să le dea sumele de bani, iar autorii au părăsit incinta”, precizează Poliţia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email