2 tineri au furat 21 de biciclete din Curtea de Argeş

Doi tineri hoţi s-au “specializat” în furturi de biciclete, iar “afacerea” le-a mers bine până joi, când poliţiştii i-au reţinut şi i-au dus la Parchet cu propunerea arestării preventive. Cei doi au furat 21 de biciclete din blocurile din Curtea de Argeş.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările în mai multe dosare, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat și au reținut doi bărbați, de 26 de ani, din Curtea de Argeș, respectiv 21 de ani, din Tigveni, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Din cercetări s-a stabilit faptul că în perioada 22 iunie – 24 noiembrie 2021, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, prin tăierea sistemelor de asigurare, cei doi ar fi sustras, din scări de bloc, de pe raza municipiului Curtea de Argeș, un număr de 21 de biciclete, în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei.

În urma activităților desfășurate s-a reușit recuperarea a 14 biciclete, urmând a se continua verificările în vederea identificării și recuperării și celorlalte.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email