2 hoţi de fier vechi au fost reţinuţi. Poliţiştii au găsit şi o dronă la ei acasă.

Doi hoţi de fier vechi au fost reţinuţi miercuri de polişiştii. Aceştia din urmă au găsit la percheziţii şi o dronă care ar fi putut să fie folosită de hoţi.

Miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au reținut doi bărbați, cu vârsta de 61 și de 25 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 30 octombrie cei doi ar fi sustras bunuri din incinta unui centru de colectare de fier vechi, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 1.000 de lei.

La primele ore ale dimineții, pentru administrarea probatoriului, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celor doi, din localitatea Băiculești, ocazie cu care au fost descoperite scule electrice ce fac obiectul infracțiunii pentru care se desfășoară cercetări, dar și o dronă, despre care cei în cauză au susținut că au găsit-o în cursul verii.

După administrarera probatoriului, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracținale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email