2 doctori de la Spitalul Curtea de Argeş s-au întors vineri din Austria şi luni s-au dus la muncă, la indicaţia DSP Argeş

O argeşeancă ne-a trimis la redacţie următorul mesaj – „Am informații intemeiate că medicii Dordea (oftalmologie) şi Nicolae(ortopedie), au revenit din Austria vineri 13 martie şi îşi continuă nestingheriți activitatea în Policlinică, punând in pericol sănătatea  zecilor de pacienți cu care intră în contact. 

Vă rog să obțineți un punct de vedere al acestor medici.  Ca reprezentant al presei puteți face acest lucru. Eu, ca simplu cetățean, nu aş fi luată în seamă. 

Am înţeles că şi medicul oncolog s-ar fi întors recent din New York dar nu pot confirma veridicitatea informației. Cu respect, Un cetăţean din Curtea de Argeş”.

„Doctorul oncolog s-a întors de 10 zile de la New York. Cei doi medici, de la oftalmologie şi de la ortopedie, au fost trei zile în Austria. S-au întors vineri cu avionul, iar la aeroport le-au spus că nu e nicio problemă. Au anunţat la Direcţia de Sănătate Publică şi li s-a spus să vină la Spital, că nu sunt probleme. Noi, la Spital, puteam să ne dispensăm de ei, să stea acasă 14 zile, dar dacă de la DSP li s-a spus să vină…. au sunat şi luni şi marţi la DSP şi au primit acelaşi răspuns, să vină la Spital, că nu sunt probleme”, ne-a declarat managerul Spitalului din Curtea de Argeş, Viorel Popescu.

Am încercat să vedem care este punctul de vedere al DSP Argeş , dar nu răspunde nimeni la telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email