2 bărbaţi din Corbeni au fugit din carantină

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 18 acţiuni punctuale de către poliţiştii argeşeni, unele împreună cu jandarmii ori cu alte structuri, informează IPJ Argeş. În cadrul activităților au fost verificate 1.325 de persoane, precum și 112 mijloace de transport în comun.

Totodată, au fost verificate 95 de societăți comercialeunde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 15 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei. Amenzi au dat şi doi bărbaţi din Corbeni, de 44, respectiv, 45 de ani, care au fost depistaţi de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Albeștii de Argeș că nu au respectat măsura izolării/carantinei la adresa de domiciliu.

Ca urmare a celor constatate, cei în cauză au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiecare, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email