19 firme aflate în insolvență datorează bugetului local 6.211.354 lei

Mii de declarații de impunere pentru clădiri, terenuri ori mijloace de transport au fost emise de Serviciul impozite si taxe locale din cadrul Primăriei Curtea de Argeș anul trecut.

De asemenea, s-au eliberat 4740 certificate fiscale persoane fizice și juridice, în vederea rezolvării unor probleme legate de alte instutuții ale statului precum notariat, bancă, judecătorie, Registrul Comerțului, AJOFM, licitații, DADR, APIA, poliție, ANAF, etc.

Pentru executarea creanțelor bugetului local s-au distribuit în teren pentru persoane fizice și juridice cu restanțe la plata impozitelor și taxelor 3421 notificări de plată, 1.439 titluri executorii și somații.

Pentru recuperarea creanțelor fiscale datorate de contribuabili persoane juridice, aflați în procedură de insolvență sunt pe rol un număr de 19 dosare, cu o sumă de 6.211.354 lei. S-a încasat suma de 1,064,297.79 lei în urma proceselor-verbale de contravenție primite (amenzi achitate) și s-a restituit suma de 13972 reprezentând amenzi câștigate în instanță. În ceea ce privește acordarea unor facilitate pentru veteranii de război, persoane cu handicap grav și accentuat – persoane fizice, s-au soluționat 393 cereri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email