19 câini înfometați, ai căror stăpâni au murit, au fost salvați de polițiști

O situație nedorită a impus o măsură de plasare a unor câini în adăpost, stabilită de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș, animalele fiind preluate de o asociație de profil, informează IPJ Argeș.

Vineri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rociu, împreună cu polițiști Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au verificat situația de la o gospodărie din Rociu, unde mai multe exemplare canine au rămas timp de mai multe zile fără îngrijire. Din păcate, în urma verificărilor s-a stabilit că persoana care deținea animalele la domiciliu ar fi decedat la o unitate medicală din București.

Având în vedere că animalele se aflau într-o stare de pericol, fiind lipsite de hrană, îngrijire și adăpost, animalele au fost capturate, ridicate și transportate de către reprezentanții Asociației Aulim la sediul acestora.

În total au fost ridicate 19 exemplare canine, dintre care 3 cu vârsta de aproximativ 3 luni și 2 cu vârsta de aproximativ 6 luni, cu privire la care a fost emis emis Ordin de plasare în adăpost de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email