18 ore s-a lucrat la deszăpezire la Curtea de Argeş. Bradul de Crăciun s-a rupt.

De duminică şi până luni după amiază la Curtea de Argeş a nins continuu. Oraşul a fost acoperit de zăpadă, aşa cum anul trecut s-a întâmplat într-o singură zi. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate peste tot, din mai multe cauze. Maşinile neechipate corespunzător s-au chinuit să iasă din nămeţi în vreme ce pe trotuare pietonii mergeau cu dificultate.Într-unul din cartierele oraşului zăpada grea a rupt cablurile de curent iar pompierii au intervenit imediat pentru remedierea situaţiei.

Bradul de Crăciun amplasat în parcarea de lângă sala de sport s-a rupt, iar zăpada atingea, la orele prânzului, peste 40 de centimetri.

Directorul Serviciul Public de Gospodărie, Ioan Ghiţă,  spune că la Curtea de Argeş s-a lucrat mult timp la deszăpezire. „Am ieşit pe străzi încă de duminică seara şi am lucrat aproape 18 ore la deszăpezire. În seara aceasta (luni – n.a.) vom ieşi din nou pentru ca marţi de dimineaţă străzile să fie curate”, ne-a spus Ioan Ghiţă.

Utilajele de deszăpezire au fost blocate de maşinile lăsate pe stradă, iar în unele cazuri proprietarii  acestora nici măcar nu au vrut să le mute pentru ca să facă loc drumarilor.

Dacă deszăpezirea a fost făcută cum trebuie la Curtea de Argeş, însă, cetăţenii au aflat singuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email