18 ani de activitate HAND-ROM

A XI-a ediție a evenimentului ”Daruri și Tradiții” şi 18 ani de activitate a fundației HAND-ROM, au marcat și o sărbătorire  a „majoratului fundației HAND-ROM” la care s-au implicat voluntari elevii Colegiului Național ”Vlaicu Vodă” prin organizarea spectacolului caritabil cu scopul de strângere de fonduri pentru terapiile copiilor la centrul de zi MARINA. În deschiderea spectacolului care a avut loc zilele trecute elevii selectați din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă ”Sfânta Marina” și-au prezentat  talentul, iar fundatia HAND-ROM a putut aduce la cunoștința publicului sponsorii și susținatorii fără de care activitatea servicilui social acreditat și licențiat Centrul de zi MARINA nu și-ar fi putut continua activitaea în acest an. HAND-ROM și-a nominalizat susținătorii la cele trei secțiuni astfel: 
LICEE ȘI ȘCOLI
1. Colegiului Național ”Vlaicu Vodă” s-a acordat o plachetă cu titlul ”Voluntarul anului 2018” și doamnei prof. Căvescu Nadia-Grațiela diplomă de recunoștință pentru activitatea de susținere a voluntariatului în rândul elevilor.
2. Domnului primar ing. Constantin Panțurescu diplomă de recunoştință pentru implicarea și susținerea accesului la educație al copiilor cu C.E.S din comunitate. 
3. Centrului Școlar de Educație Incluzivă ”Sf Marina” trofeu cu diploma de recunoștință pentru continuarea păstrării principiilor, valorilor și viziunii privind educația copiilor cu C.E.S.
4. Școlii Gimnaziale ”Mircea cel Batrân” trofeu cu diplomă de recunoştință domnului director prof. Gheorghe Molea pentru susținerea activităților fundației în concordanță cu S.N.A.C.
 SPONSORI
1. S.C. VANDWEST S.R.L. s-a acordat o plachetă cu titlul ”Sponsorul anului 2018” pentru finanțarea serviciilor sociale acreditate și licențiate din cadrul centrului de zi MARINA  și doamnei director Lucia Alistar o diplomă de recunoștință.
2. S.C. I.P.E.E. AMIRAL TRADING IMPEX S.R.L s-a acordat o plachetă cu titlul ”Sponsorul anului 2018” pentru susținerea financiară a serviciilor sociale acreditate și licențiate din cadrul centrului de zi MARINA  și domnului director general ing. Bogdan Frujină diplomă de recunoștință pentru responsabilitate socială.
Responsabilitate Socială Corporativă 
1. S.C. ELECTROARGEŞ S.A s-a acordat o plachetă cu titlul de companie implicată în Responsabilitatea Socială Corporativă, pentru incluziunea socială prin angajare a persoanelor cu nevoi speciale și domnului manager Robert Zisu o diplomă de recunoștință.

Spectacolul început la orele 18.00 a continuat până la orele 20.00 cu momentele ”România de basm” prezentate de elevii organizatori și minunatele voci ale micilor talente din oras, Ana Maria Baltag, Alexandra Bacria și Eliza Voicilă.
Mulțumiri celor implicați și în special celor ce au umplut sala Centrului de Cultură și Artă ”George Topîrceanu”.
A fost strânsă suma de 4191 lei din vânzarea biletelor la prețul de 6 lei/bilet și donațiile pentru produsele expuse. Aceștia vor fi folosiți pentru orele de terapii ai micuților cu autism și alte nevoi speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email