17 permise suspendate şi 266 de amenzi aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, potrivit IPJ Argeş.

Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate 266 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat și în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.

Alte aspecte importante sunt respectarea tuturor regulilor de circulație, în special cele referitoare la viteza legalăconsumul de alcooldeplasarea pe lângă pietoni și schimbarea direcției de deplasare (prin viraj la stânga).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email