160 de milioane costă apa consumată de locuitorii blocurilor în decembrie

Cristian Mitrofan, viceprimarul municipiului, a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă factura pentru luna decembrie a anului trecut emisă de societatea Aquaterm pentru asociaţiile de proprietari constituite în municipiul nostru. „Pentru ultima lună a anului trecut, factura la utilităţi a tuturor asociaţiilor de locatari din Curtea de Argeş este în valoare totală de 16.119 lei. Dacă unele dintre asociaţii sunt la zi cu plata la apă şi canal, există şi altele care nu au mai plătit mai bine de un an de zile. Într-o astfel de situaţie se află şi Asociaţia de proprietari bl. M 1, respectiv căminul de la Proteine, care are o restanţă ce datează de mai bine de 18 luni de zile. La sumele restante s-au mai adăugat şi penalităţile aferente”, a spus viceprimarul municipiului.
În topul datornicilor la plata apei şi a canalului se regăsesc următoarele asociaţii de proprietari:  Asociaţia de proprietari bl. M1 – 18 luni restante – sold 30.316; Asociaţia de locatari nr. 30 – 14 luni restante – sold 24.433 lei; Asociaţia de proprietari nr. 28 – 11 luni restante – sold 9.769 lei; Asociaţia de locatari nr. 18  – 10 luni restante – sold 2.079 lei şi Asociaţia de proprietari nr. 17 – 10 luni restante – sold 1.921 lei.
Dacă la aceste sume s-ar adăuga şi penalităţile aferente, datoriile asociaţiilor de locatari ar putea ajunge la câteva sute de mii de lei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email