16 zile în Antalya pentru Ionuţ Badea şi lotul lui. Au plecat pe „Titanic”

Lotul celor de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş a plecat în această dimineaţă spre Turcia pentru un stagiu de pregătire de 16 zile în Antalya, fiind astfel a şasea echipă din campionatul României care se află în cantonament în Antalya. Delegaţia Interului cuprinde 26 de jucători şi este cazată la hotelul „Titanic”. Pe lângă antrenamentele zilnice, două la număr, jucătorii pregătiţi de Ionuţ Badea vor susţine şi cinci meciuri de pregătire cu echipe din Cehia, Slovacia, Azerbaidjan, Bulgaria şi Austria.

Un singur absent: Emanuel Kone

Noul antrenor al Interului, Ionuţ Badea, a deplasat în Antalia un lot de 26 de jucători cu care va ataca returul de campionat. Singurul absent este ivorianul Emanuel Kone, care în aceste zile joacă la Cupa Africii cu echipa ţării sale. În aceste zile se mai alătura lotului celor de la Internaţional un alt jucător străin, fundaş dreapta. Noutăţile din lotul lui Badea sunt Bogdan Apostu, Andrei Antohi şi Mihai Pintili, ultimii doi de la Jiul Petroşani. În schimb, s-a renunţat la Silviu Izvoranu, Lucian Itu şi Claudiu Ionescu.

Cei 26 care au plecat în Antalya

Marius Popa, Florin Pampea şi Tomislav Arcaba – portari
Dan Matei, Gabi Matei, Ousmane Viera, Vlad Chericheş, Florin Popa, Alin Raţiu, George Neagu, Cornel Frăsineanu, Mihai Pintili – fundaşi.
Cosmin Băcilă, Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Vezan, Mihai Răduţ, Abiodun, Nasser Menassel, Cătălin Lazăr, Ramses Gado, Alexandru Ciucur – mijlocaşi.
Ovidiu Stoianof, Cristian Zăgrean, Daniel Stan, Bogdan Apostu, Andrei Antohi – atacanţi.

Cu psihologul după ei

Din delegaţia clubului argeşean care a plecat în Antalya face parte şi psihologul Petruţa Coman care a venit de la F.C. Argeş împreună cu antrenorul Ionuţ Badea, „secunzii” Dragoş Radu şi Vasile Stan, fizioterapeutul, medicul şi maseorii. „În Turcia, psihologul nostru îşi va începe munca pe grupuri de jucători; până acum, doamna Petruţa Coman a făcut doar o evaluare la distanţă”, spunea Ionuţ Badea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email