150 de liberali din Curtea de Argeş, alături de Klaus Iohannis cu ocazia lansării la prezidenţiale

Sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti a avut loc lansarea oficială la prezidenţiale a candidatului ACL, Klaus Iohannis.
La eveniment au participat peste 150 de liberali din municipiul Curtea de Argeş. Delegaţia, formată din membri ai Biroului Permanent de conducere al PNL Curtea de Argeş, împreună cu tinerii liberali şi simpatizanţi, a fost condusă de preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan.
„Vrem ca România noastră să fie condusă de un om care a dezamăgit, care a promis tot şi n-a făcut nimic? Sau vrem o altfel de politică? Vrem ca România să fie a cetăţenilor sau a baronilor? Vrem un preşedinte puternic sau unul manevrat din umbră? Eu nu am în spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, niciun fel de instituţii. Eu am în spate echipa Alianţei Creştin-Liberale şi cei peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine”, a spus Klaus Iohannis, în discursul pe care l-a susţinut la mitingul de susţinere a candidaturii sale în alegerile prezidenţiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email