15.000 de lei, paza Primăriei pe lună

Primăria Curtea de Argeş a anunţat pe sistemul electronic de achiziţii publice o selecţie de oferte pentru servicii de pază pentru sediu. Conform LicitatiaPublica.ro, „prestatorul va asigura servicii de pază pentru sediul Primăriei Municipiului Curtea de Argeș, prin intermediul unui post de pază permanent, cu program de 24ore/24ore, inclusiv sâmbătă,duminică și în zilele de sărbătoare legale. Paza va fi asigurată de către operatori specializați în serviciul de pază și protecție”.

Primăria  are dreptul să verifice modul de prestare a serviciilor „pentru a stabili conformitatea lor cu prevederile din propunerea tehnică, caietul de sarcini și Planul de pază al obiectivului avizat de organele de poliție, în conformitate cu prevederile legale.Verificarea calității serviciului se va face inopinat, prin sondaj. În cazul distrugerilor sau sustragerilor de bunuri, dacă în urma cercetărilor efectuate se constată vinovăția agenților de pază, prejudiciul va fi recuperat de la prestator”.

Municipalitatea va  cheltui pentru paza Primăriei 129.756 de lei pentru perioada 1 aprilie – 31 decembrie, adică aproape 15.000 de lei pe lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email