14 studenți în practică la ISU Argeș

Suntem printre primele județe din țară care oferă un număr mare de studenți și elevi pentru profesia de pompier profesionist, iar din acest motiv ne bucurăm să vedem că munca noastră este văzută bine și apreciată, inspirând tinerele generații să acceadă la o viață de salvator.

În fiecare an, studenții și elevii desfășoară pregătire în cadrul structurilor Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din țară, iar luna aceasta 14 studenți ai Academiei de Poliție „Al. I. Cuza”, viitorii ofițeri pompieri, s-au întors la ISU Argeș pentru efectuarea stagiului de practică semestrial.

Ca în fiecare an, noi îi așteptăm să trăiască experiența de a fi pompier și avem speranța că, pe parcursul acestui stagiu, vor acumula cât mai multe informații utile în viitoarele cariere.

De asemenea, va reamintim că suntem în plină campanie de recrutare a candidaților pentru admiterea la Facultatea de Pompieri și Facultatea de Drept, din cadrul Academiei de Poliție.

Perioada depunerii cererilor de înscriere s-a sfârșit, iar începând de astăzi – până pe data de 23 iulie 2021 vor fi depuse documentele necesare constituirii dosarului, la sediul ISU Argeș, Serviciul Resurse Umane, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Mai multe informații referitoare la condițiile de recrutare, procedura și concursul de admitere le poți afla accesând:

http://www.isuarges.ro/anunturi/anunturi_admitere_2021/ și https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/.

 COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email