13 posturi la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei

La Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Populaţiei (SPCLEP) din Curtea de Argeş sunt 13 posturi, din care trei sunt vacante, potrivit organigramei aprobate de Consiliul Local. Posturile libere sunt la compartimentele Evidenţă a Persoanei şi Eliberare a Actelor de Identitate, Informatică şi Contabilitate Salarizare.

SPCLEP  are angajat şi un consilier achiziţii publice. Potrivit licitatiapublica.ro, anul acesta Serviciul a făcut cinci achiziţii publice în valoare de aproape 4500 de lei, un pic mai mult decât salariul angajatei pe o lună.

Potrivit listei salariilor publicate pe site-ul Primăriei, şeful Serviciului a avut un salariu brut de 7960 lei, inspectorii între 5519 şi 3690 lei, un referent superior 3690 lei, iar cei care au funcţii contractuale de execuţie au fost plătiţi cu sume cuprinse între 3551 şi 3218 lei.

Începând cu luna ianuarie 2019, personalul bugetar beneficiază de indemnizaţie de hrană în valoare de 347 lei/lună, proporţional cu timpul efectiv lucrat. De asemenea,  valoarea anuală a voucherelor de vacanţă  acordate pentru o perioadă lucrată de un an este de 1450 lei/salariat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email