12 familii cu venituri „foarte mici” ajutate de Arhiepiscopie

Vineri a avut loc la sediul Protoieriei Curtea de Argeş acțiunea social-filantropică, etapa a-III-a a campaniei de ajutorare a celor aflaţi în nevoi, „Campionii bucuriei”, susținută de parohiile din “Cercul pastoral nr. 3” din Protopopiatul Curtea de Argeș, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei.
Ca urmare a unei anchete sociale în care au fost urmărite cazurile cu venituri foarte mici,  un număr de 12 familii din parohiile Oeşti-Ungureni, Oeşti-Pământeni, Corbeni, Poenari-Corbeni, Bucşeneşti, Berindeşti, Rotunda, Borovineşti, Cerbureni, Căpăţâneni, Arefu și Mustăţeşti au beneficiat de acest ajutor ce a constat în alimente, haine și cărți de rugăciune.
Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, toate activitățile social-filantropice din cadrul proiectului “Campionii Bucuriei”, precum și cele sportive și culturale, ce sunt organizate în acest an, sunt coordonate de Părintele Arhid. Caliopie Cristian Ichim, consilier responsabil de sectoarele economic-financiar și construcții bisericești.
De asemenea în buna desfășurare a acestor activități sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare protoierie, precum și credincioșii din cuprinsul Eparhiei Argeșului, care sunt chemați să aducă bucurie în casele celor sărmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email