1153 de persoane şi 299 de autovehicule verificate de poliţişti în ultimele 24 de ore

1.493 de persoane au fost verificate de polițiști, dintre care 1.153 doar în cadrul acțiunilor din ultimele 24 de ore, în privința respectării măsurilor impuse în zone aglomerate, restaurante, terase, precum şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19, potrivit unui comunicat al Poliţiei Argeş.

„Polițiștii au verificat, în total, aproape 1.500 de persoane în ultimele 24 de ore, numărul persoanelor verificate fiind, din nou, în creștere. Totodată, au fost verificate 299 de autovehicule, din care 127 de  mijloace de transport în comun. De asemenea, au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de organizare specifice, 198 de obiective, din care 115 societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, fiind verificate și respectarea programului de lucru și a măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 189 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.000 de lei, număr în ușoară scădere, ceea ce, prin prisma creșterii numărului de persoane verificate, semnifică faptul că un număr mai mare de cetățeni au înțeles să respecte recomandările în vigoare.

În ziua precedentă au fost organizate 33 de acțiuni punctuale (din care 30 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 cu reprezentanți ai I.J.J. Argeș și 1 cu lucrători I.S.U. Argeș și Poliție Locală), fiind vizate, atât în mediul urban cât și în mediul rural, cu precădere zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun”, se arată în comunicatul citat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email